Beköltözve Hajdú Péterhez: Kucsera Gábor – Life TV MA este

2024.10.22. I 07:57
„Csak álmokért érdemes élni” – Kucsera Gábornak azonban elúszott az álma
Kucsera Gábor nevét sokan a magyar kajak-kenu sport kiváló tehetségeként ismerték meg, de karrierje váratlanul véget ért a 2015-ös doppingbotrány miatt. Azóta élete számos fordulatot vett: nemcsak a sport világában, hanem magánéletében is. 

A háromgyermekes apuka 2023-ban vált külön feleségétől, Tápai Szabinától, bár hivatalosan még nem váltak el. Kucsera azóta gyermektáborokat szervezett, részt vett egy külföldön játszódó kaland-valóságshow műsorban, és folyamatosan a figyelem középpontjában maradt. Ma este ő lesz a Beköltözve vendége, ahol őszintén beszél az elmúlt évek megpróbáltatásairól, kihívásairól és jövőbeni terveiről.
Gáborra egész fiatalon talált rá a sport, így amellett, hogy egész gyerek- és fiatal felnőtt korát edzőtáborokban töltötte, az egészséges étkezésre is már kisiskolás kora óta nagy figyelmet kellett fordítania. Kisfiúnak azonban igencsak édesszájú volt, még az edzőtáborba is elvitte kedvenc édességeit. A sportoló viszont mesélt egy alkalomról, amikor az edzője megtalálta ezeket, és elkobozta tőle. Kucsera továbbra is próbál odafigyelni arra, mit és hogyan eszik, az volt a jó tanácsa ezzel kapcsolatban, hogy ne addig együnk, amíg már 100%-ban tele a hasunk, sokkal egészségesebb, ha csak 80%-ig megyünk.
A kajakozó az olimpiai élményéről is beszámolt a műsorban. A 2008-as pekingi olimpián Kammerer Zoltánnal két negyedik helyet szereztek a kajak kettes 500 méteres és a kajak kettes 1000 méteres számban. Gábor ezt hatalmas kudarcként élte meg, mivel nem csak álma volt az olimpiai győzelem, de biztos volt benne, hogy erősebbek ellenfeleiknél, és megnyerik a versenyt. A következő olimpiára már sajnos nem tudtak kijutni, és ezzel Gábor olimpiai bajnok álma is elúszott.

Kövessék nyomon a Beköltözve Hajdú Péterhez legújabb epizódjait minden hétköznap csak a Life TV-n!