Beköltözve Hajdú Péterhez: Csernus Imre - Life TV MA 22:30

2024.10.21. I 08:35
A hipochondriával küzdő Hajdú Péter és Csernus Imre, pszichiáter nagy találkozása. 
A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor ma esti vendége Csernus Imre, az ország egyik legismertebb és legmegosztóbb pszichiátere lesz, akit karakteres stílusa és szókimondó módszerei tették híressé. Egykori drogfüggőként szakterületévé a függőségek kezelése és a belső démonokkal való szembenézés vált.

Csernus Imre ma már nem aktív pszichiáter, de előadóként és íróként továbbra is hatással van a közéletre. Több, mint 10 évvel ezelőtt úgy döntött, inkább a nyugalmat választja, ezért Noszvajra költözött. Jelenleg is ott él negyedik feleségével, és egy éttermet üzemeltet, valamint borászkodással is foglalkozik.
A Csernussal való találkozást Hajdú Péter nagy izgalommal várta, mert tudta, hogy egy szakember fogja megfejteni, amitől nagyon tartott. A pszichiáter a beszélgetés alatt nem titkolta véleményét és szakértelmét az élet legnehezebb kérdéseivel kapcsolatban, és kendőzetlen őszintesége és szavai mélyen elgondolkodtatták vendéglátóját.

Csernus doki a műsorban részletesen mesélt  függőségének történetéről, de nyíltan beszélt arról is, hogy miért nem lett édesapa. Hajdú Péter azonban ezúttal saját szorongásairól vallott, különösen az öregedéstől való félelméről és a hipochondriájáról.

Ne hagyja ki ma este a Life TV műsorát, ahol egy különleges találkozás szemtanúja lehet! Egy este, ami arra inspirálhat minket, hogy szembenézzünk saját félelmeinkkel!