Van életünk minden hétvégén a Life TV műsorán

2024.10.20. I 13:58
Zámbó Krisztián kínos veresége, Gáspárék titkos küldetése és Cooky szerelési kalandjai – izgalmas hétvégi epizódok a Life TV műsorán.
Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzska napjai aktívan telnek. Először az énekes videóklip forgatására látogathatunk el, majd egy sportos kihívás szemtanúi leszünk. Krisztián hiába csillogtatja meg tánctudását, az általa meghirdetett fogadás elvesztése fájdalmas eredménnyel zárul számára. De hogy miért kell  összezárt fogakkal szenvednie az énekesnek, az csak a hétvégi adásokból derül ki.
A Gáspár családban Virág és Krisztián tartogat meglepetést az aggódó szülőknek. Győző és Bea kénytelen „kémüzemmódba” kapcsolni, hogy egy titkos küldetésen leleplezzék a rosszban sántikáló fiatalokat. Vajon milyen titkot rejteget a szerelemes pár? Az izgalmas nap után Zoli váratlan betoppanása hoz újabb és meglehetősen drámai fordulatot, melynek végkifejleteként a családfő él a gyanúperrel, hogy őt bizony megmérgezték a Bea és Zoli által készített töltöttkáposztával… 
Cooky is próbára teszi magát, ezermesteri tehetsége ugyan nem megy át a teszten, mikor a meghibásodott kapujuk felveri az idilli környezet csendjét.  Ám tudjuk, hogy Cooky mindent megold… Ha nem ő, akkor egy barát siet a segítségére, mint ahogy történik ez az elromlott elektromos vaskapu esetében is. A rádiósnak ugyan még így is meggyűlt a baja a nehéz vasszerkezettel, de a fizikai munka fáradalmait igyekszik gyorsan kipiheni egy balatoni minivakáción.

Ne hagyja ki a hétvégi adásokat, mert izgalmas pillanatokkal és váratlan fordulatokkal várjuk a Life TV-n!