Beköltözve Hajdú Péterhez: Csuti – Life TV MA este

2024.10.18. I 08:43
A válás utáni boldogság keresése – Csuti újra rátalált a szerelemre
Szabó Andrást, vagyis Csutit sokan influenszerként vagy Kulcsár Edina exférjeként ismerik, de Ő valójában elsősorban üzletembernek tartja magát. Már 18 évesen saját vállalkozása volt, kis idő múlva pedig egy nagy alkuszcégnél irányította közel száz ember munkáját. Élete akkor változott meg gyökeresen, amikor feleségül vette Kulcsár Edinát, és bekerült a média világába. A házasságuk két gyermek után véget ért, ezután Csuti úgy érezte újra kell építenie az életét. A műsorban erről az útról, a nehézségekről és arról beszélt, hogyan találta meg újra a boldogságot és a szerelmet.
Mint ahogy a műsorban kiderült, Hajdú Péter és Csuti is jártasak a plasztikai műtétek világában. Csuti elárulta, hogy régen nagynak és görbének tartotta orrát, valamint fiatalabb korában el is törte egyszer, így arra jutott, hogy egy orrműtéttel javítja ki tökéletlenségét. Bevallása szerint a műsorvezető is plasztikai műtét párti, hiszen szerinte magabiztosságot adhat az embernek, csak azt nem érti, hogy a beavatkozás után miért kell azt letagadni.
Hajdú Péter az adásban egy nagyon szórakoztató játékot is játszott vendégével, aminek az volt a lényege, hogy az egyik félnek szájpecekkel kellett mindenféle szót kimondania, már amennyire ezt meg tudja csinálni. A másiknak pedig ki kellett találnia, vajon mit próbál ellenfele mondani. A vesztesnek pedig brutális volt a büntetése: egy kínai ételkülönlegességet, a száznapos tojást kellett megennie. És igen, ez pontosan az, aminek hangzik!

Kapcsoljanak ma este a Life TV műsorára, ahol kiderül, vajon kinek kellett szembenéznie az egzotikus és egyben gyomorforgató étellel!