Beköltözve Hajdú Péterhez: Szabó Győző - Life TV MA 22:30

2024.10.17. I 08:46
Szabó Győzőnek soha nem voltak és nem is lesznek luxusigényei: „Soha nem lesz olyan autóm, mint neked.”
Szabó Győző sohasem tanulta a színészetet, ma mégis ő az ország egyik legismertebb és legfoglalkoztatottabb színésze. 14 évesen hagyta el a szülői házat, hogy megvalósítsa képzőművészeti álmait, de végül a színészet lett az élete. Karrierjét és magánéletét is beárnyékolta, hogy a 90-es években drogfüggővé vált. Szinte az első híresség volt, aki felvállalta toxikus múltját, melyről könyvet is írt. Bevallása szerint sikerült lejönnie a szerről és 24 éve tiszta.
Ma este a Beköltözve Hajdú Péterhez műsorban Szabó Győző őszinte vallomásából ismerhetjük meg életének meghatározó pillanatait. Elmeséli, hogyan maradt meg annak az egyszerű nyírbátori gyereknek, aki mindig is volt, és hogy milyen küzdelmek árán jutott el a sikerig. Győző vall arról is, miért nem vágyik a luxusra, és hogy számára "a vagyon az annyi, amennyire szükségem van", és inkább élményekre, utazásra költené pénzét.
Mesél a gasztronómia iránti olthatatlan szenvedélyéről, melynek gyökere még gyerekkorából fakad, és a műsorvezető által beszerzett alapanyagokból elkészít egy különleges ételt a kamerák előtt.

Ha kíváncsi Szabó Győző legszemélyesebb gondolataira és a Lipóton töltött időszakára vagy szeretné megtudni, hogy náluk miért tilos ételt rendelni, akkor ne hagyja ki a ma esti jó hangulatú és őszinte beszélgetést, és kapcsoljon a Life TV-re!