Beköltözve Hajdú Péterhez: Molnár Gusztáv – Life TV MA este

2024.10.16. I 07:06
Molnár Gusztáv küzdelme az alkoholizmussal: „Az ember örökre függő marad, bármennyi idő után visszaeshet…”
Molnár Gusztáv, a Drága örökösök népszerű Szlávenje egy felvidéki kis faluból indulva vált országosan ismert színésszé. Bár szakmai karrierje felfelé ívelt, magánéletét komoly nehézségek árnyékolták be. Alkoholproblémája végül nemcsak kapcsolatait, hanem munkáját is tönkretette. Miután élete mélypontra jutott, egy rehabilitációs intézetben sikerült talpra állnia. Most új reménnyel néz a jövőbe, és fiával is újra találkozott. Az adás során erről az útról és a visszatéréséről beszélt.
A műsorban előkerült néhány kép a színészről, amelyek közül az egyik az ikonikus sorozat forgatásán készült, amely országos ismertséget hozott Gusztávnak. Elárulta, hogy karakterével rendkívül mélyen összekapcsolódott, ezért nehezen engedte el Szlávent, és hogy nagyon szerette a sorozatot, és ő is rengeteg szeretetet kapott miatta. Gusztinak egyébként sokáig nem volt magyarázata arra, hogy miért választotta ezt a szakmát, de a műsorban kifejtette, hogy valószínűleg édesanyjához van köze, aki mindig is sokat nézett tévét, és jól ismerte a színészeket.
A Beköltözve vendége részletesen mesélt az adásban alkoholizmusáról és az elvonóról, még néhány történetet is hallhattunk tőle a komlói Rehabilitációs Intézetben töltött évéből. Guszti elmesélte, hogy sajnos a karácsonyt nem tudta családjával tölteni, azonban egy olyan ajándékot kapott az elvonón egyik társától, amit sosem fog elfelejteni.

Tartsanak velünk szerda este is, és tudjanak meg még többet a színész életéről, csak a Life TV-n!