Van életünk minden hétvégén a Life TV műsorán

2024.10.13. I 10:06
Zámbó Krisztián romantikus mini nyaralásra viszi Zsuzskát, de a szállodai meglepetés váratlan fordulatokat hoz. Eközben Gáspár Győző biciklivel szerzi be a benzint, majd egy lakóautós kalanddal próbálja feldobni a család napját… nem mindenki örömére.
Gáspár Győző szűkmarkúsága a családi autó sokadik kifogyott tankját eredményezi, de a valóságshowk koronázatlan királya nem esik kétségbe, biciklire pattan és megszerzi a továbbjutáshoz szükséges benzint. Mindezek után a családfő nagyvonalú hangulatba kerül, és bérel egy lakóautót a Krisztiánnal kibővült családnak. Az extrém meglepetés azonban nem igazán nyeri el a többiek tetszését. Azonban némi feszültség után megszületik a kompromisszum, és kezdetét veszi Gáspárék különös utazása…
De nem csak ők indulnak kalandra! Zámbó Krisztián és Zsuzska is belecsöppennek egy fordulatokkal teli mininyaralásba, ahol egyedüli vendégként birtokolják a szállodát. Tehénfejés, saját masszázs, egy habbal teli jakuzzi és ijesztő éjszakai alvajárás… vajon mennyire forgatják fel a szellemjárta hotel csendjét? 
Cooky, a francia rádiós életét felesége vásárlásai nehezítik. Debóra először gardrób szobát harcolna ki magának, de  végül megegyeznek a garázs lomtalanításában. A közös programnak induló szortírozás helyett a családapa veszi kezébe a kényes ügyet, ám felesége meggyőző ereje csak további teli dobozokat eredményez. Sikerül Cookynak rendet rakni a zsúfolt garázsban vagy a káosz győz?

Ne hagyja ki a szórakoztató kalandokat! Kapcsoljon a Life TV-re, és kövesse, hogyan birkóznak meg szereplőink a mindennapi élet kihívásaival!