Vacsorakirály minden hétköznap a Life TV műsorán

2024.10.07. I 19:48
Az egész úgy kezdődött, mint egy baráti vacsora… de közben valami megváltozott. A Vacsorakirály az a szórakoztató főzőverseny, ahol öt híresség minden segítséget és trükköt bevetve igyekszik legyőzni önmagát, de leginkább versenytársait.
A Vacsorakirályban a celeb versenyzőkre hárulnak azok a feladatok, amiket eddig a gasztro vetélkedők szigorú séfjeitől láthattunk. Nemcsak főznek és esznek, hanem kóstolnak, kritizálnak és végül pontoznak. A taktikázás persze megengedett, sőt szinte kötelező, de a végén csak az győzhet, akinek a legjobb a vacsorája. Ezen a héten Sári Évi, Gáspár Zsolti, Szabó Dóra, Kefír és Keleti Andi küzdenek a megtisztelő címért.

Most is izgalmas és szórakoztató napok várnak a Vacsorakirály nézőire. Láthatjuk, hogy testvéréhez hasonlóan Gáspár Zsolti is a taktikai pontozáshoz nyúl, hogy királynőjének kedvében járjon - akinek ha tehetné 1000 pontot is adna - de ezzel a húzásával egy-két versenytársánál kiveri a biztosítékot.
Kefír jóvoltából új gasztronómiai fogalommal is gazdagodunk. Ha még nem hallott a „pösztörög” szakszóról, ne keseredjen el, mert ez még a műsorvezető, Sas Dani számára is ismeretlen kifejezésnek bizonyul. 

Ha kíváncsi arra, hogy Gáspár Zsolti miért jelent meg tollas fejdíszben vagy lenne kedve együtt nevetni a jókedvű és bepálinkázott Keleti Andival, akkor kapcsoljon a Life TV-re, és kövesse hírességeink kulináris küzdelmét!