Van életünk minden hétvégén a Life TV műsorán

2024.10.06. I 11:57
A Van életünk által bepillantást nyerhetünk a hírességek mindennapi életébe, megismerhetjük otthonukat és féltett titkaikat.
A közelgő házassági évfordulót a Gáspár család feje egy új fotósorozattal ünnepelné. Ki is pattan a zseniális ötlet, újra kell alkotni az eredeti esküvői fényképet, amit ő hiúságból már nagyon rég a padlásra száműzött. Ehhez természetesen kell egy új menyasszonyi ruha is, ám a családfő által tökéletesnek ítélt csodaruha nem igazán nyeri el Bea tetszését. Így vajon a "Meztelen igazság" fotósorozatot választják vagy maradnak az „Ilyen volt, ilyen lett” koncepció mellett?

Zámbó Krisztián és Zsuzska napja egy váratlan „lakótárssal” válik izgalmassá, amikor egy galamb beköltözik az erkélyajtón keresztül. Krisztián kezdetben örül a madárnak, ám hamar rájön, hogy ez a barátság bizony csak alkalmi lehet. A állat eltávolítása azonban nem megy könnyen, így végül szakember segítségére szorulnak. Az átmeneti vendéggel való küzdelem után Zsuzska az enyhén feszült párját szeretné jobb kedvre deríteni. Meglepetésként különleges programmal készül, ahol mindketten büntetlenül törhetnek és zúzhatnak…
A Berki család élete sem mentes a feszültségektől. Mazsi egyre nehezebben viseli, hogy Krisztián minden figyelme a tanyára irányul. A kétségbeesett feleség látványos eredményeket ér el a Berki-Kéjlak felújításával, melynek köszönhetően sikerül némi kompromisszumot kicsikarnia férjéből. Krisztián álmait vajon mennyire írja át egy lófürdetővel is ellátott látványgazdaság meglátogatása, ahol szembejön a valóság, hogy a tanyasi lét bizony lehet luxi is?

Elérkezik DR BRS számára a várva várt nagy nap, az évfordulós táncos előadás premierje! Az ünneplést azonban megzavarja a fürdőszoba felújításával járó káosz és egy heves vita, ami miatt felesége távozik otthonról. Végül mégis sikerül kettesben tölteniük az estét, de a romantikus pillanat varázsát gyorsan elűzi DR BRS újabb választása: az otthoni béke és munkálatok helyett inkább a barátjával szaunázik. Vajon hogyan alakul a folytatás? 

Ne maradjon le a hétvégi epizódokról, kapcsoljon a Life TV-re, és kövesse hőseink vicces és meghökkentő kalandjait!