Rex Kanadában minden szombaton és vasárnap este a Life TV képernyőjén

2024.10.06. I 12:09
A Rex Kanadában nyomában: A sorozat ikonikus forgatási helyszínei
A Rex Kanadában című sorozat nemcsak izgalmas nyomozásaival, hanem látványos forgatási helyszíneivel is lenyűgözi a nézőket. A sorozat elsődleges forgatási helyszíne St. John’s, Newfoundland és Labrador tartomány fővárosa, amely híres lenyűgöző tengerparti tájairól és történelmi épületeiről. A város festői szépsége, keskeny utcái és egyedi építészeti stílusa különleges atmoszférát ad a sorozat jeleneteihez, tökéletes hátteret biztosítva a bűnügyi történetekhez.

A sorozatban gyakran láthatjuk a Memorial University of Newfoundland épületeit, amely St. John’s egyik legismertebb intézménye. Ez a modern egyetem számos jelenet helyszíne, és nemcsak az akadémiai életet tükrözi, hanem izgalmas helyszíne lehet rendőrségi nyomozásoknak is.
Egy másik kulcsfontosságú helyszín a Signal Hill, amely a város legikonikusabb nevezetességei közé tartozik. Ez a történelmi jelentőségű hely, amely a 18. században fontos katonai erődítményként szolgált, most lenyűgöző kilátást nyújt az Atlanti-óceánra, és gyakran feltűnik a sorozat látványos tájképi felvételeiben.

Az Elizabeth Avenue is egy gyakran használt forgatási helyszín, amely a város egyik forgalmas útvonala. A mindennapi élet bemutatása mellett tökéletes hátteret ad a rendőrségi jelenetekhez és nyomozásokhoz.
További fontos helyszínek, mint a város kikötője és a festői Quidi Vidi falu is megjelennek a sorozatban. Ezek a helyszínek autentikus környezetet biztosítanak a nyomozásokhoz, miközben bepillantást engednek a helyi élet sajátosságaiba is. A Rex Kanadában forgatási helyszínei nem csupán látványos díszletek, hanem fontos elemei a sorozat sikerének, mivel hiteles és különleges atmoszférát kölcsönöznek minden epizódnak. A sorozat rajongói nemcsak a történet miatt nézik szívesen, hanem azért is, mert a festői St. John’s városába is betekintést nyerhetnek.

Kövesse nyomon ön is, ahogy a nyomozócsapat felderíti a legfrissebb bűntényeket, és közben vessen egy pillantást a káprázatos helyszínekre is!