Vacsorakirály minden hétköznap a Life TV műsorán

2024.09.30. I 09:52
Az egész úgy kezdődött, mint egy baráti vacsora… de közben valami megváltozott. A Vacsorakirály az a szórakoztató főzőverseny, ahol öt híresség minden segítséget és trükköt bevetve igyekszik legyőzni önmagát, de leginkább versenytársait.
Készüljön egy hétnyi nevetésre és izgalomra, mert a Vacsorakirály folytatódik! A gasztroverseny e heti adásaiban olyan hírességek ragadnak fakanalat, mint Cseke Katinka, Gáspár Győző, Miskovits Marci, Mészáros Árpád Zsolt és Farkas Timi, és bizony mindannyian a Vacsorakirály dicsőségéért küzdenek.

Már az első napon viharossá válik a hangulat, mikor Gáspár Győző igazságtalanul lepontozza Cseke Katinka estéjét, miközben később más versenytársának hasonló „hibáért” jóval több pontot oszt ki. Vajon Katinka megbocsát a hét végéig a showmannek? 
Győző szubjektív értékelése mellett vidám és meghökkentő eseményekre is számíthatunk. Egyik este Mészáros Árpád Zsolt sztriptíztánccal lepi meg társait. Hogy pontosan kinek kedvéért dobja le a nadrágját, azt egyelőre nem áruljuk el!

Láthatjuk Gáspár Győző „influenszer” szóval vívott küzdelmét, fény derül arra is, hogy a fiatal műsorvezető, Marci milyen kapcsolatba került anno Cseke Katinkával vagy éppen ki lesz Farkas Timi legnagyobb rajongója.

Garantáltan fordulatos és szórakoztató hét várja a Life TV műsorával! Ne maradjon le, tartson velünk, és derítse ki, hogy ki lesz a hét Vacsorakirálya!