Van életünk minden hétvégén a Life TV műsorán

2024.09.28. I 10:42
A Van életünk által bepillantást nyerhetünk a hírességek mindennapi életébe, megismerhetjük otthonukat és féltett titkaikat.
Ne hagyja ki Gáspár Győző legújabb kalandjait, ahol a balszerencse új szintre lép! Egy egyszerű vízadagoló gép hibája indítja el a lavinát, amelyben az önjelölt szerelő Zoli csak tovább fokozza a káoszt. És ez még csak a kezdet! Az autó is sztrájkba lép, majd egy fodrászbaki után Győző új frizurája sem nyeri el Bea tetszését. Az igazi meglepetés viszont egy garázsvásár formájában érkezik, ahol a család kiárusítani készül a showman féltett fellépőruháit!

De a szórakozás itt még nem ér véget! DR BRS a kutyakozmetika után újabb megpróbáltatások elé néz. Diétázás, pelenkacsaták, dalszerzés és cipő nélküli titkos táncórák közben próbálja felújítani a fürdőszobát… természetesen szaktudás nélkül. Vajon sikerül neki meglepni a feleségét? Eláruljuk, igen…
Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska sem pihennek, némi kertészkedés és egy izgalmas autóversenyzés után egy meglehetősen kemény katonai edző előtt találják magukat, aki a talányos fegyencedzéssel lepi meg a szerelmes párt. De hogy küzd meg mindezzel a kevésbé jó kondiban lévő énekes?

És mi lesz Berkivel? Egyelőre nincs 300 malac, de lesz 200 kiscsibe.  Azonban mit szól mindehhez felesége, Mazsi, aki szabadulna a tanyától? Rafinált tervet kieszelve, a Berki-Kéjlak titkos felújításával csábítaná vissza férjét az állatoktól és gazdálkodástól. Vajon sikerül visszaszereznie férjét az egyelőre vonzóbb tanyasi élettől?

Ne maradjon le a fordulatokról és a szórakoztató pillanatokról, kapcsoljon hétvégén a Life TV-re, és kövesse hőseink nem mindennapi kihívásait!