Vacsorakirály minden hétköznap a Life TV műsorán

2024.09.23. I 13:46
Az egész úgy kezdődött, mint egy baráti vacsora… de közben valami megváltozott. A Vacsorakirály az a szórakoztató főzőverseny, ahol öt híresség minden segítséget és trükköt bevetve igyekszik legyőzni önmagát, de leginkább versenytársait.
Ne hagyja ki a Vacsorakirályt ezen a héten sem, ahol öt híresség veszi birtokba a konyhát! Győrfi Pál, Nyári Dia, Kerényi Miklós Máté, Demcsák Zsuzsa és Kocsis Korinna mindent megtesznek, hogy övék legyen a győzelem… de ki lesz a végső nyertes?

Demcsák Zsuzsa, a hét legkritikusabb versenyzője minden apró hibát észrevesz és nem kíméli versenytársait, de vajon saját szarvashibájával hogyan birkózik meg az utolsó napon? Győrfi Pál egyszerű és megúszós vacsorája is tartogat meglepetéseket, és láthatjuk harcát is a bolti pesto igazáért.
Kerényi Miklós Máté kóstolópontjai, Nyári Dia könnyei, valamint Kocsis Korinna újragondolt desszertje mind különleges pillanatokat ígérnek, de megtudhatjuk azt is, hogy a csirkepaprikás miért nem pörkölt.

Nézze meg, mi történik a sztárok konyhájában és szurkoljon kedvenceinek! Kapcsoljon a Life TV-re minden hétköznap, ahol a Vacsorakirály trófeája forog kockán!