Rex Kanadában minden szombaton és vasárnap este a Life TV képernyőjén

2024.09.15. I 13:37
A rendőrcsapat Rex és Charlie mögött
A Rex Kanadában című sorozatban nemcsak a bűnüldöző páros, Charlie Hudson és Rex kutya áll a középpontban, hanem a rendőrcsapat is, amely segíti őket minden egyes ügy megoldásában. Ez a csapat színes karakterekből áll, akik mind saját szakterületükön kimagasló teljesítményt nyújtanak.

Joe Donovan rendőrkapitány (Kevin Hanchard) a tapasztalt vezető, aki biztos kézzel irányítja a rendőrségi csapatot. Joe higgadtságával és bölcsességével tökéletes mentor Charlie számára, ugyanakkor mindig a háttérben dolgozik, hogy támogassa nyomozóit. Határozott, de igazságos kapitány, aki minden bűnügyi helyzetben a megfelelő döntést hozza meg.
Sarah Truong törvényszéki szakértő (Mayko Nguyen) a csapat másik kulcsfigurája. Sarah precíz és rendkívül alapos, a legapróbb részleteket is képes észrevenni, amelyek később kulcsfontosságúak lehetnek a bűnügyek megoldásához. Az ő tudása és szakértelme nélkül Charlie és Rex gyakran nem tudna előre lépni a nyomozásokban.

Jesse Mills informatikai szakember (Justin Kelly) a technológiai zsenije a csapatnak. Gyorsan és hatékonyan képes feltörni rendszereket, követni digitális nyomokat, vagy bármit kideríteni az online világból. Vidám, fiatalos személyisége könnyedséget hoz a csapatba, és mindig ott van, amikor egy kis technikai segítségre van szükség.
A Rex Kanadában sorozat különlegessége, hogy minden karakter egyedi módon járul hozzá a bűnügyek megoldásához, ami még izgalmasabbá és szórakoztatóbbá teszi az epizódokat. Kapcsoljon minden hétvégén este a Life TV műsorára, ahol még jobban megismerheti a karaktereket és egy újabb nyomozásba csöppenhet velük!