Rex Kanadában minden szombaton és vasárnap este a Life TV képernyőjén

2024.08.31. I 09:47
Egy izgalmas krimisorozat, amitől biztosan a TV előtt ragadsz egész este
A Rex Kanadában egy kanadai bűnügyi sorozat, amely egy különleges nyomozópáros történetét meséli el. A főszereplő, Charlie Hudson (John Reardon) nyomozó egy intelligens és jól képzett német juhászkutyával, Rexszel (Diesel vom Burgimwald) dolgozik együtt a St. John’s-i rendőrségen, Kanada egyik festői városában.

A sorozat alapját az 1990-es években nagy népszerűségnek örvendő, osztrák–német gyártású Rex felügyelő sorozat képezi, ám a Rex Kanadában új, modern környezetben és friss történetekkel mutatja be a klasszikus kutya-ember nyomozópáros kalandjait. 
A sorozat különlegessége nemcsak a bűnügyek megoldásában rejlik, hanem abban is, hogy bemutatja a rendőrség mindennapi munkáját, a csapatdinamikát és az izgalmas technológiai eszközök használatát a nyomozások során. A Hudson által vezetett nyomozócsoport különféle karakterekből áll, akik mind hozzáteszik saját szakértelmüket és személyiségüket az ügyek megoldásához, így a nézők komplex és sokrétű történeteket kapnak minden epizódban.
A sorozat összes része egy-egy új esetet mutat be, amelyek között találkozhatunk rejtélyes gyilkosságokkal, rablásokkal és más bűncselekményekkel. A cselekmény izgalmas fordulatait a gyönyörű kanadai tájak és a karakterek közötti humoros, olykor megható pillanatok színesítik. A sorozat kiemelkedik az állatok és emberek közötti különleges kapcsolat bemutatásával, valamint azzal, hogy Rex hogyan segíti gazdáját a nyomozások során.

Ha szereted a krimit, a megható állatos történeteket, és a gyönyörű tájakra is kíváncsi vagy, akkor a Rex Kanadában garantáltan neked való! Kapcsolj minden hétvégén a Life TV-re a legújabb történetekért!