Van életünk minden hétvégén a Life TV műsorán

2024.08.10. I 12:36
A Van életünk által bepillantást nyerhetünk a hírességek mindennapi életébe, megismerhetjük otthonukat és féltett titkaikat.
Nem jött össze Gáspár Győző mesteri terve. Nem elég, hogy az egerszalóki családegyesítő nyaralás csak további drámákhoz vezetett, de az akciós kikapcsolódásnak indult minivakáció még kész anyagi csődnek is bizonyult számára. Ettől csak tovább nő a feszültség, ezért a család hazaútja sem telik nyugalomban. Otthon egy tányércsapkodós veszekedés után a családfő vejéhez, Krisztiánhoz költözik, míg Bea otthon kiélvezi a nyugalmat és csendet. Győző viszont nem sokáig marad tétlen, - rábeszélve Krisztiánt - Siófokra indulnak, megünnepelni az új agglegény élet kezdetét. Vajon hogy folytatódik Győző és Krisztián kalandja?  Milyen újabb bonyodalmak várnak rájuk Siófokon?
Béci és Norina a romantikus szerelmi kalandtúra kihívásaival küzdenek. A hőségben a szerelmes andalgás is egyre fárasztóbbá válik, de a kitartó szülők mindent megtesznek azért, hogy megfejtsék a túraútvonal trükkös feladatait. Vajon a szerelmi kalandtúra hősei lesznek és elnyerik a titkos szerelmi bájital receptjét vagy most kudarcra ítéltetnek? Ezt egyelőre nem áruljuk el, de azt igen, hogy szerelmük megpecsételésére az esküvő helyett egy igen fájdalmas, de egyedi közös tetoválásra készülnek. Mindketten bevállalják vagy Béci ezúttal hoppon marad?
Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska élete legnagyobb kihívása előtt áll: első közös lakóautós kirándulásuk egy igazi próbája lesz a kapcsolatuknak… és a türelmüknek is!  A bérelt autós kaland azonban nem zökkenőmentes, hol a furcsa szagok, hol a navigáció nehézségei kényszeríti őket megállásra. Megérkezve vajon sikerül csatlakoztatniuk a lakóautót a helyi áramra és megküzdeni a campingszék összeszerelésének kihívásaival? De a legfontosabb kérdés: mi lesz vacsorára? Kezdetét veszi egy lakóautós kaland, ami garantáltan mosolyt csal az arcokra!