Összezárva Hajdú Péterrel - Life TV MINDEN HÉTKÖZNAP 23:30

2024.07.08. I 11:09
Exkluzív történetek és a sztárok legféltettebb titkai
A hétfői egy különleges adás lesz, hiszen Hajdú Péter nyolcévnyi harag után zárja össze magát egykori üzlettársával és barátjával, Dömsödi Gáborral. Feszültséggel teli beszélgetésnek lehetnek tanúi a nézők, ahogy a két egykori jóbarát megpróbálja rendbe hozni kapcsolatukat.

Kedden Pápai Joci érkezik a műsorba, aki őszintén beszél múltjáról és a nehéz időszakokról. Szóba kerül Majkához és Caramelhez fűződő barátsága, hogy hogyan ismerkedett meg feleségével, Anitával, és hogy milyen érzés volt hazatérni Eurovíziós szereplése után.
Az énekes után Csősz Bogi költözik be Hajdú Péterhez egy napra. A szerdai adás középpontjában az üzletasszony és volt férje, a török milliárdos kapcsolata áll. Azonban arról is szó esik, hogy Bogi elég fiatalon kezdett önálló életet, és ebből kifolyólag számos atrocitás érte őt élete során: el akarták rabolni, befenyítették, pénzt kínáltak neki a szexért cserébe, de a lakásába is betörtek.

Csütörtökön a műsorvezető Gundel Takács Gáborral zárja össze magát, akinek a neve számunkra már megszokott, de ő sokáig nem ezt viselte. A műsorban elárulja, hogy miért vette fel a Gundel nevet, illetve őszintén beszél egy esetről, amikor egy sportközvetítés közben elaludt. A nézők a hosszú házasság titkát is megismerhetik, hiszen a kommentátor több, mint 30 éve tartó házassága is szóba kerül.
A hét Shane 54, azaz Császár Előd vendégségével zárul. A műsorban a nézők betekintést nyerhetnek a nyilvánosság elől sok időre eltűnt zenész szerelmi életébe, gyerekkorába és nemzetközi sikereibe. Ezenkívül Előd őszintén mesél a balesetről, ami megváltoztatta az életét, és arról is, hogy reagált a kislánya, amikor tudomására jutott, hogy a balesetben meghalt valaki.

A megrázóan őszinte pillanatokért és érzelmes beszélgetésekért kapcsoljon a Life TV-re hétfőtől péntekig mindennap az Összezárva Hajdú Péterrel műsorára 23:30-tól!