Összezárva Hajdú Péterrel - Life TV MINDEN HÉTKÖZNAP 23:30

2024.06.30. I 20:31
A héten Hajdú Péter öt ismert emberrel zárja össze magát: őszinte vallomásoknak, vicces pillanatoknak, szomorú történeteknek és megdöbbentő beszélgetéseknek lehetünk szemtanúi
A hét egy igencsak őszinte epizóddal kezdődik, ugyanis az egykori szexdíva, Cicciolina látogat el Hajdú Péterhez. Staller Ilona számára nem létezik tabu, beavatja a nézőket ügynöki múltjába, elmeséli, hogy csempészte vissza fiát az Egyesült Államokból, valamint még Hajdú Pétert is kifaggatja szexuális életéről.

Kedden se fognak unatkozni a nézők, hiszen Alekosz tölt el egy napot az Összezárvában. A celeb elpanaszolja a műsorvezetőnek, hogy a nőkkel való kapcsolatát tragédiaként éli meg, úgy érzi nem nyitottak felé a nők. Ennek megcáfolására Alekosz két kísérletet is tesz: az egykori valóságshow sztár két ismert női celebnél is bepróbálkozik a műsorban.
Szerdán Lakatos Márk költözik be Hajdú Péterhez, aki mesél első szerelméről, „coming out” -járól, azaz melegként való előbújásáról és a Cyla-ügyről is. A stylist egy igen merész étellel is készül a műsorvezetőnek, valamint egy elveszített játék után még éneklésre is sor kerül.

A hét Gáspár Győző vendégeskedésével folytatódik. A showmannel való beszélgetésből kiderül, hogy mi rejtőzik a siker és csillogás mögött. Győzike részletesen mesél gyerekkoráról és szüleivel való viszonyáról, akik sokáig kellemetlennek érezték, hogy fiuk és családja a TV-ben szerepelnek.
Pénteken Ambrus Attila, alias „Viszkis rabló” zárja a hetet. A Viszkis sokat mesélt bűnöző múltjáról, illetve megrázó gyerekkoráról is, amely a bűnözőélethez vezetett. Attila azt is elárulta, hogy a börtön miképp változtatta meg az életét.

A megrázóan őszinte pillanatokért és érzelmes beszélgetésekért kapcsoljon a Life TV-re hétfőtől péntekig mindennap az Összezárva Hajdú Péterrel műsorára 23:30-tól!