Összezárva Hajdú Péterrel - Life TV MINDEN HÉTKÖZNAP 23:30

2024.06.23. I 19:42
Új hét, ami azt jelenti, hogy újabb öt celeb költözik be Hajdú Péterhez 24 órára
A héten a műsor első vendége Demcsák Zsuzsa lesz, aki mesél a jelenlegi és első házasságáról is, illetve az is kiderül, hogy gyerekként a családjával sokat jártak nudista strandra, ahol akadt is a kis Zsuzsinak jó pár kérdése.

Kedden a Fekete Vonat egyik énekese költözik be Hajdú Péterhez egy napra. L.L. Junior beszél a szüleiről, akikkel egész életben jó kapcsolatot ápolt, azonban fia elvesztésének megrázó történetét is elmeséli. A megható pillanatok mellett a nézők az együttes indulásának történetét is megismerhetik.

A szerdai adásban a 2022-ben tragikus körülmények között elhunyt Berki Krisztián és Hajdú Péter egy közös napját láthatják a nézők. A médiaszemélyiség a polgárpukkasztó életéből mesél történeteket, és érzelmes oldalát is megmutatja, mikor élete két legfontosabb szereplőjéről beszél.
ABerki után Galambos Lajos zárja össze magát a műsorvezetővel. Csütörtökön a trombitaművész több történetet is mesél Zámbó Jimmyről, többek között arról is szó esik, hogy egy vidéki fellépésen kialakult konfliktus miatt tényleg fegyvert fogott-e Jimmy Pataky Attilára. A zenész a magánéletére vonatkozó kérdéseket sem tudta kikerülni, így őszintén beszélt feleségével való kapcsolatáról.

Pénteken pedig nem más, mint Kabát Peti lesz a műsor vendége, aki elmeséli, profi focista éveiben miért szólalkozott össze egyszer David Beckhammel, illetve arról is szó esik milyen pályát választott volna, ha nem lett volna focista.

A vicces és érzelmes pillanatokért, valamint az őszinte beszélgetésekért kapcsoljon a LifeTV-re hétfőtől péntekig mindennap az Összezárva Hajdú Péterrel műsorára 23:30-tól!