Vacsorakirály minden hétköznap a Life TV műsorán

2024.06.09. I 20:11
Az egész úgy kezdődött, mint egy baráti vacsora… de közben valami megváltozott. A Vacsorakirály olyan szórakoztató főzőverseny, ahol öt híresség minden segítséget és trükköt bevetve igyekszik legyőzni önmagát, de leginkább versenytársait.
A héten komoly feszültségekre számíthatunk, hiszen igazi konyhai nagyágyuk indulnak a Vacsorakirály címért. Muri Enikő, Ambrus Attila (Viszkis), Bíró Ica, Osváth Zsolt és Szögeczki Ági próbálja minden eszközzel lenyűgözni és legyőzni versenytársait, hogy a hét utolsó napján övé legyen a győzelmet jelentő trófea.

Viharosan indul a hét… szó szerint és átvitt értelemben egyaránt! Meglepő és kukában landolt ételek mellett érdekes és igencsak kritikus pontozással találkozunk. A legnagyobb érdeklődést azonban a rejtélyes japán puding váltja ki: alga ízű vagy egy japán séf műve? Reméljük, azóta már megfejtették a titkot…
Bíró Ica mindenkit sokkolt, mikor versenytársait egy Metál Lady múzeummá átalakított irodában látta vendégül. A relikviák giccses gyűjteménye még a legedzettebb vendégeknek is meglepetést okozott, de Osváth Zsolt azonnal előállt pár ötlettel, hogyan lehetne ezt az extravagáns kollekciót még tovább fokozni. 

A kulináris élmények és jókedvű vacsorák mellett azonban nem csak az ételek jelentik majd az izgalmat. A műsorban hatalmas megfejtésekkel, őszinte vallomásokkal és érdekes pontozási stratégiákkal találkozhatunk. A versenyzők nemcsak a főzési tudásukat, hanem emberi oldalukat is megmutatják, így a nézők garantáltan lebilincselő hetet tölthetnek a képernyők előtt, ha a Life TV műsorát választják.