Columbo minden este dupla részekkel a Life TV műsorán.

2024.06.09. I 20:04
A Columbo legnagyobb rejtélye…
A hadnagy felesége az egyik legrejtélyesebb karakter a televízió történetében. Bár számtalanszor említik a sorozat során, sosem láthatjuk őt a képernyőn. Columbo mindig nagy szeretettel és tisztelettel beszél róla, utalva ezzel felesége fontos szerepére az életében. A sorozat alapján megtudhatjuk, hogy Mrs. Columbo jószívű és türelmes asszony, aki szeret főzni, és gyakran ad tanácsokat férjének. Columbo szinte minden epizódban hivatkozik rá, akár tanácsai révén, akár egy-egy történetben, amelyet vele kapcsolatosan mesél el.

Bár Mrs. Columbot sosem látjuk, ez a titokzatosság csak fokozza a karakter iránti érdeklődést és a sorozat varázsát. Az is érdekes, hogy a Columbot alakító színész, Peter Falk valódi felesége, Shera Danese, több alkalommal is feltűnik a sorozatban különböző szerepekben. Danese hat epizódban játszott, és minden egyes alkalommal más karaktert formált meg. Ez a fajta megjelenés tovább növelte a sorozat iránti rajongást, és egyfajta belső poén lett a nézők számára.
A Mrs. Columbo körüli misztikum tehát nemcsak központi eleme lett a sorozatnak, hanem egyben hozzájárult Columbo hadnagy karakterének emberibbé tételéhez is. Az, hogy sosem látjuk őt, de sokat hallunk róla, egy különleges dimenziót adott a sorozatnak, amelyet a nézők a mai napig nagyra értékelnek.

Ha a hadnagy feleségével nem is, Peter Falk kedvesével találkozhatnak a Life TV képernyőjén! Columbo minden hétköznap este 19 órától!