Rex Kanadában minden szombaton és vasárnap a Life TV képernyőjén 21:00-kor

2024.06.08. I 13:00
Egy különleges nyomozópáros kalandjai 
Képzeljen el egy izgalmas krimisorozatot, amely nemcsak a bűntények megoldásáról szól, hanem a gyönyörű kanadai tájakról és a kutya-ember kapcsolat különleges kötelékéről is. A Rex Kanadában pontosan ezt kínálja. A főszerepben Charlie Hudson nyomozó (John Reardon) és hűséges, rendkívül intelligens német juhászkutyája, Rex, akik együtt dolgoznak St. John’s mesés városában, Newfoundland és Labrador tartományban.

Charlie Hudson, a tapasztalt gyilkossági nyomozó és Rex, a bámulatos képességekkel rendelkező rendőrkutyája egy verhetetlen párost alkotnak. Rex kiváló szaglása és éles esze számos eset megoldásában nyújt kulcsfontosságú segítséget. A sorozat epizódjai során a nézők izgalmas bűnügyi rejtélyekbe merülhetnek, miközben megismerhetik a nyomozópáros egyedi módszereit.
A Rex Kanadában nemcsak a krimirajongóknak szól, hanem azoknak is, akik értékelik a természet szépségét és a hűség erejét. A sorozatban feltűnnek még Mayko Nguyen mint Sarah Truong törvényszéki szakértő és Kevin Hanchard mint Joe Donovan nyomozó, akik mindketten fontos szerepet játszanak a bűnesetek megoldásában.

Ez a széria izgalmas, fordulatos és szívmelengető is, hiszen bemutatja, hogy egy ember és egy kutya közötti kapcsolat milyen mély és különleges lehet. A Rex Kanadában egy olyan sorozat, amely garantáltan magával ragadja a nézőket, akik minden epizód után alig várják a következőt.

A Life TV gondoskodik arról, hogy ne kelljen túl sokat várni, hiszen minden szombaton és vasárnap este 9-kor visszatér a Rex Kanadában legújabb epizódjaival!