Vacsorakirály minden hétköznap a Life TV műsorán

2024.06.03. I 14:31
Az egész úgy kezdődött, mint egy baráti vacsora… de közben valami megváltozott. A Vacsorakirály az a szórakoztató főzőverseny, ahol öt híresség minden segítséget és trükköt bevetve igyekszik legyőzni önmagát, de leginkább versenytársait.
A gasztronómia Magyarországon olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá. A Vacsorakirályban azonban hamar kiderülhet, hogy ki az, aki ért hozzá, és ki az, akinek csak a szája jár. Az e heti mindenre elszánt Vacsorakirály-jelöltek Balázs Andi, Bárdosi Sándor, Sánta Laci, Fésűs Nelly és Lukács Miki lesznek. Kezdődjön hát egy igazi főzőverseny!

A hét nagyjából baráti hangulatban telik, sok mindenről beszélgetnek a versenyzők, így többek között hálószobatitkok és Balázs Andi aranytangájának története is szóba kerül. Láthatjuk, ahogy Sánta Laci próbálja megszerettetni kolléganőjével a gyümölcslevest, de valószínűleg azzal nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, a küldetés kudarccal és lefelé pontozással végződik…
A hét tartogat pocsékul kivitelezett grandiózus terveket, félresikerült, rendvédelmi eszközként is bevethető desszertet, hallunk majd egy új gasztro-találmányról, a vegetáriánus kacsazsírról, és persze a verseny hevében lesznek sértődések is.

Ígérjük, nem fognak unatkozni és csalódni, ha a Vacsorakirály adásait választják a héten!