Összezárva Hajdú Péterrel - Life TV MINDEN HÉTKÖZNAP 23:30

2024.06.03. I 14:41
Lépjen be a sztárok világának zárt ajtói mögé Hajdú Péterrel, és fedezze fel személyes történeteiket, küzdelmeiket és titkaikat, amelyekről eddig még soha nem beszéltek!
Rácz Jenőről annak idején kevesen hitték, hogy megvalósítja minden séf álmát. Hosszú és döcögős út vezetett a sikerig, ami alatt gyakran nélkülözött. Hétfőn az Összezárvában elárulja, hogy hogyan próbált boldogulni annak idején Dániában, valamint feleségével való kapcsolatáról is többet tudhatunk meg.

A keddi adásban Tornóczky Anita zárja össze magát Hajdú Péterrel, akiket sokéves barátság köt össze. Az egykori miniszterelnök nevelt lányaként ismertté vált Anita a műsorban mesél az évek óta tartó párkapcsolatáról, arról, hogy mivel foglalkozik, mióta nem a bulvárlapok címlapján szerepel, és még egykori szerelme, Bochkor Gábor is szóba kerül. 

Szerdán Gáspár Laci lesz Hajdú Péter vendége, akivel egy bensőséges és őszinte beszélgetés tanúi lehetnek a nézők. Az énekes részletesen mesél a szegénységben töltött gyerekkoráról és arról, hogy ezáltal hogyan erősödött meg. Laci megható történeteket is megoszt az édesapjával való kapcsolatáról.
Dér Heni a műsor csütörtöki adásában elmeséli nem egészen hagyományos esküvőjének és kalandos első szülésének történetét. Az énekesnő odavan az extrém, adrenalindús élményekért, az Összezárvában azt is elárulta, hogy milyen sikereket ért el a jetskizésben vagy, hogy milyen volt ejtőernyőzni.

A hét az ismert rapper, Curtis beköltözésével zárul, aki rengeteget mesél függőségéről, az elvonóról, és hogy hogyan győzte le a drogokat.

Tartson velünk hétfőtől péntekig mindennap az Összezárva Hajdú Péter műsorával 23:30-tól a LifeTV-n!