A Gáspár família minden hétköznap este 22:30-tól a Life TV-n

2024.05.30. I 14:33
Hangosak, viccesek, velük mindig történik valami! 
A Gáspár család hétköznapjai, legjobb... és nem a legjobb pillanatai minden hétköznap este a Life TV műsorán!
A MAI ADÁS TARTALMÁBÓL:

Ma este különleges kulináris kalandozásra invitáljuk nézőinket, ahol Gáspár Győző újabb extrém ötletét ismerhetjük meg. 

A családfő reggel egy különös álommal ébred, hazájának és Európának szüksége van egy kis gasztroforradalomra. Új piaci szegmens meghódítása a cél, piacra kell dobni a fantasztikus Győzike-kolbászt.

A terv megvalósításához Bea és férje egy kolbászüzembe látogatnak, ahol nem csak az új termékhez kapnak hasznosítható tanácsokat, de Győzike is megmutathatja húsfeldolgozói képességét.

A kiruccanás során az  élelmes nézők nemcsak szórakoztató pillanatokkal, hanem „hogy ne csináld” üzleti leckékkel is gazdagodhatnak. Győző ugyanis a magyar gasztronómia megújításához a különleges cukros-pudingporos kolbász bevezetését tervezi, melyből már kezdésnek egy egész kamionnyit gyártana. Vajon megkóstolhatjuk valaha ezt a nem mindennapi csemegét? A kevésbé átgondolt üzleti terv bukásra ítéltetik vagy Gáspár Győző lesz az új kolbászkirály?

A kolbászkaland után Győző romantikus napot töltene feleségével, mely terv előre lendítéséhez takarítókat szervez a házba. A családfőt az első sokk akkor éri, mikor rádöbben, hogy a várt takarítónők helyett férfiak érkeznek, azt azonban ő sem sejti, hogy a neheze bizony még csak ezután következik…

Önfeledt szórakozásért kövesse a Gáspár család hétköznapjait, és élje át velük a legjobb és legbotrányosabb pillanataikat.