A Gáspár família minden hétköznap este 22:30-tól a Life TV-n

2024.05.30. I 14:33
Hangosak, viccesek, velük mindig történik valami! 
A Gáspár család hétköznapjai, legjobb... és nem a legjobb pillanatai minden hétköznap este a Life TV műsorán!
A MAI ADÁS TARTALMÁBÓL:

Zoli váratlan megjelenése újabb bonyodalmakhoz vezet a Gáspár házban. Zoli, az aggódó apuka lánya kiengeszteléséhez Bea főzési tudását venné igénybe, ám ezért a baráti szívességért Győző nem meglepő módon ellenértéket kérne. 

A sikeres megállapodást közös főzés követi, de az sem alakul problémamentesen a családfő folyamatos felügyelete miatt.  A vacsora viszont már igazi drámát hoz a Gáspár családnak. Az elfogyasztott töltöttkáposztától ugyanis Győző rosszul lesz, és él a gyanúperrel, hogy őt bizony szerettei megmérgezték…

A showman fájdalmai nem múlnak, ezért Evelin orvoshoz viszi apját. Előtte azonban a családfő próbálja feleségét rábeszélni, hogy távollétében egy csodás fényképpel pótolja őt, ami nem igazán nyeri el Bea tetszését, mert nem kedveli Győző kacat fotóit.

A kórházban kiderül, hogy nem egy előre eltervezett merényletről van szó, hanem az egyik szépészeti műtét hege nyílt szét. Hosszas orvosi konzultáció után Győző és Evelin már szervezi is a kórházi bennmaradást.  Azonban otthonról riasztó hírekről szóló telefont kapnak…

Önfeledt szórakozásért kövesse a Gáspár család hétköznapjait, és élje át velük a legjobb és legbotrányosabb pillanataikat.