A Gáspár família minden hétköznap este 22:30-tól a Life TV-n

2024.05.30. I 14:33
Hangosak, viccesek, velük mindig történik valami! 
A Gáspár család hétköznapjai, legjobb... és nem a legjobb pillanatai minden hétköznap este a Life TV műsorán!
A MAI ADÁS TARTALMÁBÓL:

Gáspár Bea egy egyszerű konyhai döntése balszerencsék sorozatát indítja el a Gáspár család életében.  Bea meggondolatlanul csőtésztát főz a férj által szeretett szarvacska helyett. A családfő ugyan nincs kibékülve a helyzettel, de mégis mindent elkövet, hogy felesége főztjét az utolsó cseppig elfogyassza. Evés közben viszont olyan szerencsétlenül üti meg az egyik szemét az evőeszközzel, hogy komoly fájdalmat okoz magának. Bea ezt nem tudja komolyan venni, inkább humorosan kezeli a helyzetet, amitől Győző szenvedése csak tovább fokozódik.

Miközben a showman a fájdalmával küszködik, a kávéfőző, a mosogatógép és a tűzhely is meghibásodik, így az enyhülést nyújtó „kamella” elkészítése is komoly kihívást jelent. Győző ekkor már biztos abban, hogy ez semmi más nem lehet, csak a „csőtészta átka”…

A fájdalom enyhülésével Győző új tervet eszel ki – természetesen felesége háta mögött – a kert megújítására. Lányuk, Virág, nem nézi jó szemmel apja tervét, érzi, ebből még baj lesz, szerinte édesapja sokszor hoz meggondolatlan döntéseket. A felmérés során a fukarságáról híres családfő meglepődik a vágyott műfű árán, ezért próbálja „okosban” megoldani a helyzetet, ami nem feltétlenül nyeri el a vállalkozó tetszését…

Ne hagyja ki a műsor legújabb epizódját, ahol kiderül, vajon megvalósul-e Győző álma a szerinte rezsicsökkentő új pázsitról, vagy Bea ragaszkodik a csodálatossá varázsolt eddigi kertjéhez?

Önfeledt szórakozásért kövesse a Gáspár család hétköznapjait, és élje át velük a legjobb és legbotrányosabb pillanataikat.