Van életünk minden hétvégén a Life TV műsorán

2024.05.25. I 11:38
A Van életünk által bepillantást nyerhetünk a hírességek mindennapi életébe, megismerhetjük otthonukat és féltett titkaikat.
Mit tehet egy lányos apuka, ha kisebbik szemefénye először viszi haza barátját, aki a családfő legnagyobb felháborodására még ott is alszik? Gáspár Győző nem tétlenkedik, sajátos trükköket bevetve próbálja megnehezíteni az éjszakát a pár számára. Bea és Evelin reménykednek, hogy Győző előbb-utóbb elfogadja a tényt: kislányából nagylány lett. A showmannek vajon sikerül megemészteni a változásokat, vagy továbbra is különleges módszerekkel próbálja megőrizni lánya ártatlanságát?

Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzska egy fotózással egybekötött erdei kirándulásra indulnak. A saras, csúszós terepen a közlekedés nem egyszerű, de ezt tovább nehezíti, hogy egy hatalmas plüssmackót is cipelnek, amit az énekes egy hirtelen felindulásból vitt magával. Az idillikusnak ígérkező kiruccanás végül horrorfilmbe illő élményekkel zárul, mikor egy sötét és ijesztő barlangba tévednek. A szerelmesek vajon megússzák a kalandot vagy örökre a barlang foglyai maradnak?
DR BRS nem mindennapi módon készül meglepni feleségét megismerkedésük 7 éves évfordulójára. Az énekes egy különleges tánc-előadást tervez, azonban a felkészülés útja igen rögösnek bizonyul. Hol egy parkoló autó, hol egy defekt állja útját, és a lebukás veszélye is eléggé fenyegeti. De hogy az éppen fogyókúrázó férj romantikus gesztusának próbaidőszaka hogy sikerül, azt egyelőre a nézők fantáziájára bízzuk…

Berki Krisztián és felesége, Mazsi tanyanézőbe indul. ABerki tervei között szerepel a Berki-Birtok létrehozása, és az önfenntartó gazdaság álma sem áll messze tőle. A luxushoz szokott Mazsi azonban ezt nem nézi jószemmel, és nehezen éli meg a komfortnélküli tanya nyújtotta körülményeket. Hogy súlyos milliók elengedésével sikerül-e Krisztián karórájának áráért megvenni a birtokot, a Van életünk hétvégi epizódjaiból kiderül.