Vacsorakirály minden hétköznap a Life TV műsorán

2024.05.25. I 11:44
Az egész úgy kezdődött, mint egy baráti vacsora… de közben valami megváltozott. A Vacsorakirály az a szórakoztató főzőverseny, ahol öt híresség minden segítséget és trükköt bevetve igyekszik legyőzni önmagát, de leginkább versenytársait.
Azt gondolják, nincs annál kegyetlenebb kihívás egy házigazda számára, mikor három óra alatt kell elkészíteni egy háromfogásos vacsarát? De van! Ha három helyett csupán két óra áll a rendelkezésre. Ebben a tempóban nem tud mindenki villantani, éppen ezért zseniális szakácsokat hívtak erre a hétre. Varga Győző, Szunai Linda, Farkas Alexa, Tornóczky Anita és Tóth Szabi küzd meg nemcsak egymással, hanem a kegyetlen gyorsasággal ketyegő órával is.

Varga Győzőt az idő nyomása mellett a jóval korábban érkező rossz vendégek is nehezítették, reméljük, a rosszindulatú megjegyzések mellett, azért így is tud koncentrálni az ételkészítésre… bár bevalljuk, nem volt könnyű dolga.
A heti versenyt nemcsak a megváltozott szabályrendszer, hanem némi cicaharc is súlyosbította. Farkas Alexa és Szunai Linda csatározása szinte egész héten kitartott, és volt olyan este is, ahol Alexa meg sem jelent a vacsorán. Versenytársai viszont nem estek kétségbe, nevében is elemeztek és értékeltek.

Kritikus pontozások, személyes bosszúk, emberi történetek és természetesen csodás ételek is várják a gasztroműfaj kedvelőit minden hétköznap a Life TV műsorán.