Összezárva Hajdú Péterrel: Szabó Győző - Life TV péntek 22:30

2024.05.23. I 21:05
Nem hiszi el, mit csinált Szabó Győző!
Szabó Győző nemrég parkolóőrnek állt egy reklámfilm erejéig, azonban nem kell félni, mert a sok gondot okozó piros csomag helyett ő egy kedves üzenettel ellátott zöld színű zacskót hagyott a parkoló autókon. A színésztől azt is megtudhattuk az elmúlt napokban, hogy a Szörny Rt. című híres animációs mesében ő veszi át Gesztesi Károly karakterének szinkronizálását.

Szabó Győző Herendi Gábor 2002-es filmjével tett szert széleskörű népszerűségre, azóta pedig számtalan filmben és darabban szerepelt. Karrierje elején azonban volt egy sötét korszaka, amiről részletesen beszél az Összezárva pénteki epizódjában.
Elképesztő történetet mesélt a színész Hajdú Péternek arról, miket csinált bedrogozott állapotban. Egy alkalommal egy harmadik emeleti lakás korlátján állt egy buliban és elvesztette az egyensúlyát. Kis híján a mélybe zuhant, azonban az utolsó pillanatban sikerült megkapaszkodnia egy szárítókötélben. Csakhogy másnap, amikor visszament az erkélyre, ott nyoma sem volt szárítókötélnek…

Győzőnek a függőségén kívül más problémái is akadtak a múltjában, például, amikor saját otthonában csalta meg őt egykori párja. Általában senki nem hisz neki, amikor elmeséli mit tett miután rajtakapta partnerét egy másik férfival.

A péntek esti Összezárvában ezenkívül szó esik a színész szüleivel való kapcsolatáról és a tisztasághoz vezető göröngyös útról is 22:30-kor a Life TV műsorán!