Rex Kanadában legújabb részek szombaton és vasárnap a Life TV képernyőjén 21:00-kor

2024.05.10. I 22:34
St. John’s elszánt bűnüldöző csapata
A Rex Kanadában bűnténymegoldó csapata nem csupán Charlie Hudson detektívből és kiváló K9-es partneréből, Rexből áll. A St. John’s-i Rendőrkapitányság nyomozói között olyan kiváló szakemberek dolgoznak, akik szintén elengedhetetlenek a bűnügyek megoldásához.

Joe Donovan, a St. John’s-i rendőrkapitány, a csapat egyik vezető alakja. Kiválóan képzett és tapasztalt nyomozó, aki kiemelkedő munkát végez a bűnügyek felderítésében. Donovan kemény külsővel és tiszteletet parancsoló jelenléttel rendelkezik, ami miatt a csapat egyik alapvető pillére.
Sarah Truong a csapat kémiai és biológiai elemzője, aki a tudományos megközelítést képviseli a bűnügyek megoldásában. Kiválóan jártas a nyomok elemzésében és az esetek rekonstruálásában, és mindig készen áll arra, hogy szakértelmével segítse a nyomozókat.

Jesse Mills, a fiatal és tehetséges informatikus, aki számos esetben játszik kulcsfontosságú szerepet a nyomozás során. Mills informatikai zseni, aki képes az adatokat átfésülni és a legapróbb nyomokat is feltárni a bűnügyek megoldása érdekében.

Bár Hudson nyomozó és Rex állnak a sorozat középpontjában, nem lehet figyelmen kívül hagyni a többi csapattag elengedhetetlen szerepét. Joe Donovan, Sarah Truong és Jesse Mills mindannyian kiváló szakemberek, akik hozzájárulnak a csapat sikeréhez, és segítenek megőrizni St. John's városának biztonságát és rendjét minden szombaton és vasárnap 21:00 órakor a Life TV-n!