Összezárva Hajdú Péterrel: Gundel Takács Gábor - Life TV MA 22:30

2024.04.03. I 20:14
Visszavonul a kvízshowk királya?
Gundel Takács Gábor már több mint 30 éve tevékenykedik a pályán, így jogosan merülhet fel a kérdés a nézőkben, hogy a kommentátor mit gondol a visszavonulásról, illetve milyen tervei vannak nyugdíjas éveire. Egy nemrég készült interjúból kiderül, hogy legfőbb hobbija az utazás, szeret új kultúrákat megismerni, de erre bőven lesz még ideje egy nyugalmasabb időszakában. 

Egyelőre élvezi a játékmester szerepét és nem tervez a közel jövőben felhagyni ezzel a hivatásával, hiszen még mindig él benne az emberek iránti kíváncsiság.
Ma este Gundel Takács Gábor lesz az Összezárva legújabb vendége, aki többek között arról is mesélt Hajdú Péternek, hogy miért vette fel a Gundel nevet. A műsorvezető Takács Gábor néven született, de anyai ágon a neves budapesti vendéglős, Gundel Károly dédunokája, ezért volt lehetősége a névváltoztatásra.

Péter, szokásához híven, meglepte vendégét egy vicces játékkal is. A kommentátornak a Magyarország-Izland meccset kellett közvetíteni, de nem akárhogyan: a felmutatott szavakat kellett használnia, ami igencsak szokatlan, de annál viccesebb mondatokat szült.

Kövesse az Összezárva Hajdú Péterrel legújabb adását a Life TV-n ma 22:30-kor, melyben még többet tudhat meg Gundel Takács Gábor félbetört színészi karrierjéről, és a hosszan tartó házassága titkáról!