Van életünk minden hétvégén a Life TV műsorán

2024.03.30. I 09:08
A Van életünk által bepillantást nyerhetünk a hírességek mindennapi életébe, megismerhetjük otthonukat és féltett titkaikat.
Gáspár Győzőnek nincs jó időszaka. Nem elég, hogy felesége, Bea a barátnőjével izgalmas és nagyon drága csajos nyaralást tervez, de még a fiús tiszai kiruccanás sem alakul jól, ami drámai fordulatot vesz. És ha mindez nem lenne elég, még rontás és átok is sújtja a Gáspár családot, melynek megszüntetéséhez a családfő egy jósasszony segítségét kéri. Ígérjük, Marika megjelenése a házban feledhetetlen pillanatokat tartogat.
Zámbó Krisztián és Zsuzska a fárasztó napok után lekvárfőzést tervez, de a feladat végül a férfira marad, aki, valljuk be őszintén nem mozog túl otthonosan a konyhában. Azt most nem áruljuk el, mennyire lesz sikeres a lekvár-projekt, és az is maradjon egyelőre titok, hogy milyen reakciót vált ki az énekesből az áfonyával való első találkozás. Azt azonban megsúgjuk, hogy a pár hatalmas hazugságba keveredik Zámbó Árpival, melynek kellemetlen követkeményei lehetnek…

Cooky és családjának kalandjai a balatoni nyaralás végével sem szűnnek meg. A gyerekek és Debóra nagy örömére meglepetés gokartra mennek, és a párnak a teniszpálya meghódítása is sikerül… többé-kevésbé. Az azonban biztos, hogy van mit tanulni a francia rádióstól, mikor megmutatja a nézőknek, mit jelent a „Ma mindent én csinálok” Cooky módra.