Columbo minden hétköznap délután és este dupla részekkel a Life TV képernyőjén

2024.03.11. I 09:01
Tényleg megjelent a képernyőn Columbo felesége?
Mrs. Columbo-ról szinte minden epizódban említést tesz a hadnagy, karakterét is csak az ő elmondásából ismerjük. A legközelebbi információ, amit a titokzatos hölgyről tudunk, hogy alacsony, sokkal jobban örülne, ha férje szivarozás helyett a pipát választaná, hosszú fekete haját kontyba tűzve hordja, valamint kedveli az antik ékszereket és a lekvárt. 

A sorozatból az is kiderül, hogy mindig vidám, de szentimentális lelkülete miatt könnyen elsírja magát. Egy 1990-es részben egy fotót is láthattunk róla, de az epizód végére nyilvánvalóvá válik, hogy a kép nem őt, hanem testvérét ábrázolja.

Habár “Columboné” sosem tűnt fel a vásznon, a nyomozót megszemélyesítő Peter Falk felesége többször is. Falk és Shera Danese a Columbo egyik epizódjának forgatásán találkoztak 1977-ben, és még abban az évben összeházasodtak. 

A képernyőn összesen hat alkalommal jelent meg, egyszer még énekelt is. Eredetileg egy rocksztárt alakított volna, de férje nem engedte neki, mivel a szerep szerint ágyba kellett volna bújnia egy színésztársával, így csak a dalokat énekelte.

A színésznő végül 2011-ig, Falk haláláig mellette volt, bár a közeli ismerőseik szerint sosem értettek egyet semmiben, gyakran vitáztak, akár nyilvánosan is.

Ha kíváncsiak az igazi Mrs. Columbora, kövessék figyelemmel a sorozat epizódjait minden hétköznap délután és este a Life TV-n!