Párizsi helyszínelők minden hétvégén 22:00-kor dupla résszel a Life TV műsorán

2024.03.01. I 13:27
A tudomány és a bűnüldözés párosításából egy rendkívül izgalmas és különleges krimisorozat született, és ha ehhez még hozzávesszük, hogy a sorozat színhelyéül a lenyűgöző Párizs szolgál, akkor biztosak lehetünk a tökéletes kikapcsolódásban.
A Párizsi helyszínelők története a francia kriminalisztikai osztály, az R.I.S. (Recherche et Investigation Scientifique) mindennapjait követi nyomon, ahol a bűnügyek megoldásához a modern technológiát és a tudományt használják.

A sorozat népszerűsége nem csak Franciaországban, hanem számos más országban is elismerést vívott ki, és a Life TV jóvoltából már a magyar nézők is együtt nyomozhatnak a jóképű Malik Berkaoui-val (Stéphane Metzger). A sármos francia színész számára ez a sorozat hozta meg a vágyott átütő sikert, melynek köszönhetően nem csak Franciaországban, de az egész világon ismertté vált.

Minden epizód egy újabb érdekes, rejtélyes és kihívásokkal teli esetet jelent a nyomozócsapat számára, melyet az éles eszű tudósok segítségével igyekeznek felderíteni.