Országos TV premier! Hétvégén este új részekkel a Rex Kanadában a Life TV képernyőjén!

2024.03.01. I 19:23
A kutya nem csak az ember legjobb barátja, hanem kiváló segítőtársa is, főleg ha bűnüldözésről van szó.
A Rex Kanadában olyan szórakoztató bűnügyi sorozat, amely egy különleges nyomozópáros, Charlie Hudson, a határozott és elszánt nyomozó és Rex, a rendőrkutya történetét meséli el.

Hudson (John Reardon) a St. John's rendőrkapitányság súlyos bűncselekményekkel foglalkozó nyomozója, aki Rexet, az éles orrú németjuhászt választotta társául. Rex előző társát egy üldözés alatt megölték, és Charlie volt az egyetlen a helyszínen, akinek sikerült rávennie a rendőrkutyát, hogy távolodjon el társától, így kettejük között szilárd, megingathatatlan kötelék alakult ki, amint elkezdtek együtt dolgozni az ügyeken.

Természetesen a kutya-ember duónak nem egyedül kell megbirkóznia a bűnözőkkel, hiszen minden epizódban segítséget kapnak Joe Donovan főfelügyelőtől, Sarah Truong törvényszéki főnöktől és Jesse Mills informatikai szakembertől a bizonyítékok összegyűjtésében és értelmezésében.

A sorozatot a szerethető karakterek mellett a St. John's-i környezet festői szépsége teszi még élvezetesebbé, amely Magyarországon még soha nem látott epizódokkal jelentkezik hétvégén este 21:00-kor.