Columbo minden hétköznap délután és este dupla részekkel a Life TV képernyőjén

2024.03.01. I 14:32
Egy legenda szerint a hetvenes évek elején Románia kifogyott a Columbo részekből, ami annyira mélyen érintette a nézőközönséget, hogy majdnem utcára vonult miatta.
A ballonkabátos nyomozó nem csak a magyar, de a román tévénézők szívébe is belopta magát, így amikor meghallották, hogy nincs több Columbo rész, meg voltak győződve róla, hogy az ország vezetése epizódokat titkol el előlük. A román külügy végül a Columbot alakító színész, Peter Falk segítségét kérte a kedélyek csillapításához.

Falk egy rövid videóban, románul köszönte meg a nép támogatását és szeretetét, illetve bejelentette, hogy érkezik a sorozat harmadik évada, ezzel megerősítve, hogy a második szezon a végéhez ért, és nincsenek eltitkolt epizódok.

Vajon tényleg adásba került Peter Falk üzente, vagy az egész csak városi legenda? Sajnos az igazságra sosem fog fény derülni, mivel a felvételnek ma már nyoma sincs, csupán egy korabeli tévés újság tesz róla említést.

A Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat hétfőtől péntekig délután és este dupla epizóddal a Life TV műsorán.

(Forrás: 24.hu)