Szórakoztató műsor

Még sok a kérdőjel! ByeAlex végleg kiszállt az újrainduló X-Faktorból

2024.01.21. I 16:45
Brutális összeget, összesen 36 millió forintot lehet majd nyerni az idei évadban.

Néhány hete bejelentették, hogy visszatér az X-Faktor idén az RTL-re. Most azonban kiderült, hogy az egyik mentor biztosan nem tér vissza. ByeAlex hosszú évek után visszadobta a feladatot. Verebély Marcell, a produkció senior kreatív producere a story.hu-nak nyilatkozott:

„A mentorpultban is új időszámítás kezdődik, hiszen ByeAlex az előző évad után jelezte, hogy elbúcsúzik a mentori feladataitól a jövőben. Így már biztos, hogy a mentorcsapat változni fog, nem valósulhat meg, hogy a teljes korábbi megmaradjon” – közölte a producer.

Kiderült az is, hogy a nyeremény rekordösszegű lesz 2024-ben. „Az X-Faktor évadról évadra meg szokott újulni. Hol csak apróbb szerkezeti változtatások, hol új mentorok vagy a műsorvezető személyében. Ebben az évadban például rekordnyeremény vár a győztesre, ugyanis a magyarországi X-Faktor történetének legnagyobb pénznyereményét, 36 millió forintot kapja a győztes” – magyarázta Verebély Marcell.

Egyelőre azt nem tudni, hogy Puskás Peti, Gáspár Laci vagy Herceg Erika ismét beülnek-e a mentorszékbe. Azt sem tudni, hogy a műsorvezető ismét Miller Dávid lesz-e.