Magazin

Egy vagyon van a szájában! Háromszázmilliós titán fogsort kapott Kanye West

2024.01.19. I 16:35
A magát immár csak Ye néven tituláló rapper újabb őrültségétől hangos a nemzetközi sajtó.

Kanye Westnek eddig sem kellett a szomszédba mennie, hogy olyan dolgot vigyen véghez, amire soha nem gondolnánk, most azonban talán minden eddigi váratlan tettét túllicitálta. 24 óráig látható Instagram-sztorijában ugyanis megmutatta, hogy az egész száját titánnal bélelték ki, vagyis egy komplett titán műfogsort kapott – írta a Blikk.

A bizarr protézis ráadásul méregdrága mutatvány volt, hiszen a Daily Mail szerint potom 850 ezer dollárt, azaz mintegy háromszáz millió forintot fizetett érte a balhés életű amerikai rapper. Kanye West egy másik Instagram-sztoriban magyarázta el a motivációját a nem mindennapi beavatkozás kapcsán: a James Bond-filmek egyik fő gonosza, Jaws mintájára készült az új fogsora. A karakter, akinek a filmben ugyanilyen titán borította a fogait, az 1977-es „The Spy Who Loved Me” és az 1979-es „Moonraker”-ben tűnt fel. 
Kanye West bizarr mosolyát a magát „a gyémántfogászat atyjának” nevező dr. Thomas Connelly, valamint Naoki Hayashi kozmetikai fogorvosoknak köszönheti. Noha a Daily Mail eleinte azt írta, Kanye fogait eltávolították a beavatkozáshoz, ezt később Connely saját instagram oldalán cáfolta. – Nem távolíttatta el a fogait. Még mindig megvan a teljes fogsora. Egészséges és boldog – idézte a fogorvost a Page Six.