Magazin

Vérciki elszólás! Sofia Vergara: „Eddig sosem kokainoztam, úgyhogy csodálatos élmény volt”

2024.01.18. I 18:45
A Modern család sztárja Jimmy Fallon élőn műsorában került igencsak kellemetlen helyzetbe.

Sofia Vergara a Netflix új minisorozata, a Griselda forgatásán szerzett élményeiről beszélt a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban. A Modern család sztárja a Griselda Blancot, egy kolumbiai drogkereskedőt fog alakítani, aki a 70-es és 80-as években Miami alvilágát uralta és a „kokain keresztanyjaként” szerzett hírnevet magának – írta a velvet.hu.

A színésznő dicsérte a rendezőt, Andrés Baizt, amiért segített neki, hogy el tudja játszani szerepét.

„Nem tudtam semmit. Ő tanított meg arra, hogyan kell dohányozni, hogyan kell kokainozni. Rengeteg mindent megtanított nekem” – magyarázta a színésznő.

„Rendben, várj, várj” – próbálta meg félbeszakítani a műsorvezető, Jimmy Fallon, de Sofia Vergara nem hagyta magát és folytatta.

Elképesztő élmény volt, mert 51 éves vagyok és eddig még azt sem tudtam, hogyan kell meggyújtani egy cigarettát és soha nem kokainoztam. Szóval elképesztő volt, igazán nagyszerű élmény – fogalmazott a sztár, amire felharsant a közönség, így kapcsolt Vergara is.

Nem, nem. A kokain kamu volt, kellék, de színlelnem kellett. A cigaretta sem volt valódi – javította ki magát gyorsan a színésznő.