Párkapcsolat

Ő az igazi! Janicsák Veca összeköltözött a szerelmével

2024.01.18. I 11:15
Az énekesnő, aki már úgy másfél éve együtt van szerelmével, holott a válás után felmerült benne, hogy többé nem szeretne szerelmes lenni.

Janicsák Veca elmondása szerint remekül telt számára a tavalyi év, ugyanis rengeteg kellemes pillanatot élt meg a kislányával, emellett felvették a Szegedi Tudományegyetemre, szerepelt a Sztárboxban, ráadásul a párkapcsolata is harmonikus.

„Az is jó, hogy van egy párom, akit nagyon szeretek, és nagyon jól működik a kapcsolatom vele. Igazából minden együtt töltött, néha hétköznapi pillanat érték számomra” – árulta el a Hot! Magazinnak, hozzátéve: kijelentheti, hogy tavaly óta boldog párkapcsolatban él.

„Kevesen tudják, mert nem posztoIok folyton a közösségi oldalakon. Nincs mit bizonygatnom, és nincs is annyi időm rá. Egy csomószor lemegy a nap, és azt veszem észre, hogy tök jól, tehát vagy boldogan, vagy aktívan, vagy produktívan telt. De közben meg nem raktam ki semmit, nem foglalkoztam vele. Azt érzem, hogy most minden jól van úgy, ahogy van” – mondta az énekesnő, aki már úgy másfél éve együtt van szerelmével, holott a válás után felmerült benne, hogy többé nem szeretne szerelmes lenni.

„Szuper, hogy hagyjuk egymást élni meg lélegezni, ami számomra nagyon fontos, és azt látom, hogy a páromnak is. Éppen mostanában költöztünk össze, most jutottunk el erre a pontra. A kapcsolatunk megérett erre. Mindketten úgy éreztük, ez megkönnyíti az együtt töltött minőségi időt is. Ha egy héten csak egy napot, egy estét, de tényleg minőségben, ketten tudunk tölteni, az nagy dolog. És mivel neki is van gyermeke, nekem is, így ezért ők így együtt is vannak nálunk, meg felváltva is” – mondta Janicsák Veca, hozzátéve: remekül ment az összeköltözés.

„Az első pillanattól kaptam polcot, fiókot. Azt mondta, hagyjam nála nyugodtan a dolgaimat. A találkozásunktól kezdve összhangban voltunk. Abban a szent pillanatban életemben először éreztem azt, hogy ez valami számomra különleges dolog. Csak kettőnk számára, de számunkra az, és valamiért mi jól kijövünk egymással. És ez így működőképes. Két elvált ember vagyunk, akik már tudják, miket rontottak el” – mesélte az énekesnő.