Szórakoztató műsor

Fociőrült! Hirtelen a Fradiért él-hal Győzike

2024.01.18. I 12:20
Gáspár Győző mindig úgy élte az életét, hogy új dolgokat tapasztaljon. 

A showman szereti minden területen kipróbálni magát, ezért gyakran bukkan fel olyan terepeken, amelyekhez eddig semmi köze nem volt. Nemrégiben például hatalmas fradista lett: állandóan meccsekre jár, és a lelátón teljes beleéléssel buzdítja a zöldeket, és igyekszik a győzelembe hajszolni őket.

Emellett azonban boldog kutyatulajdonos is lett. Evelin kapott egy kiskutyát nemrégiben, de a blöki az egész család szívébe belopta magát, és most mindenhová elkíséri gazdáit. A kutyával kapcsolatban fejtette ki érzéseit Győző: 

„Fogalmam nem volt, hogy mennyire megváltoztatja az életemet egy kutya, de jó ez így. És eltartott egy darabig, míg rájöttünk, mi kell a másiknak, min kell változtatnunk, de aztán egyszer csak minden összeállt. És már nem számít, mennyivel bonyolultabb az életem emiatt, mármint miatta. Csak az jár a fejemben, hogy mennyivel gazdagabb lettem, amióta velem van. Egy kutya a legjobb kikapcsolódás” állította a Metropol kérdésére Győzike.

Ma este az Összezárva Hajdú Péterrel adásban Győzike elárulja, hogy nem tudja elviselni, hogy az apja új barátnőt visz haza, és azt is, hogy nagyon féltékeny az öccsére, mert szerinte rajta keresztül csinál médiakarriert, most épp a TV2-nél. Abból sem csinál titkot, hogy egy marék gyógyszeren él.

Eljött az az időszak, amikor Evelin diplomataként dolgozhatott volna, hiszen bejutott Szijjártó Péter osztályába - mondta Győzike Hajdú Péternél. Evelin rengeteget készült, tanult, de végül amikor az egész családot átvilágították, nem kaphatta meg az állást, méghozzá Győző miatt.