Magazin

Szerelemről szó sincs! Varsányi Réka bevallotta, mi van köztük Kucsera Gáborral

2024.01.17. I 09:05
Az Ázsia Expressz két szereplője tiszta vizet öntött a pohárba azok után, hogy közös videót osztottak meg az Instagramon.

Réka tavaly ősszel, az Ázsia Expresszben, Alekosz párjaként vált ismertté, a műsorban megmutatta, erős és kitartó, megkedvelték a nézők. Ahogyan Kucsera Gábor is, aki egykori élsportolóként talán épp a szívóssága miatt szerette meg Rékát.

A megosztott felvételen Gábor Rékával és annak két gyermekével együtt kártyázik, és láthatóan nagyon jól érzik magukat, ezért és a kései időpont miatt pedig többekben felvetődött a kérdés: vajon Alekosz exe és az egykori kajakos között lehet több barátságnál?

– Eloszlatom a kételyeket: nincs köztünk szerelmi kapcsolat Kucsival, soha nem is volt és nem is lesz. Ellenben erős barátság igen, a személyében egy nagyon értékes embert ismertem meg – árulta el a Blikknek Varsányi Réka, aki elmondta, miért este, a lakásán találkozott Kucserával. 

– Mindketten meglehetősen elfoglaltak vagyunk, ezért a hivatalos, Ázsia Expresszel kapcsolatos eseményeken kívül nem találkoztunk, ennek is már több hónapja. Írásban és telefonon tartottuk a kapcsolatot, de a személyes találkozó nem jött össze, egészen mostanáig. Egyszerűen hétfő estére tudtuk szabaddá tenni magunkat, ennyi az egész – fogalmazott mosolyogva Réka, akinek a gyerekei rögtön megszerették Gábort.

– Kucsi hamar bevágódott náluk, mert csokival érkezett. De egyébként is ért a gyerekek nyelvén, a fiam és a lányom nagyon jól érezték magukat vele – árulta el nevetve Réka.