Életmód

Ki hinné? Ungár Anikó 75 éves lett!

2024.01.17. I 15:30
Az előadóművész akár évtizedeket is letagadhatna, a csodás alakjára nem sokan találják a megfelelő szavakat.

Ungár Anikó január 11-én ünnepelte 75. születésnapját, de ez kicsit sem látszik rajta. Az RTL Reggeli című műsorában arról mesélt, mi a titka, hogyan őrzi meg bomba formáját, és mit tesz nap mint nap mindezért.

A műsorvezetők nem is találtak szavakat, amikor vendégük helyet foglalt a stúdióban, Tihanyi Péter közölte: alsó hangon 25 évet is letagadhat. A 75 éves előadóművész valóban sokkal fiatalosabbnak néz ki koránál, de mindezt nem csupán a genetikának köszönheti.

- Étrend, sport, minden, de azt gondolom, hogy leginkább egyfajta mentalitás - kezdte sorolni Ungár Anikó, aki meghatódva arra is kitért közben, hogy azért a genetikájáért is nagyon hálás édesanyjának, aki 104 évet ért meg.

Amellett, hogy konditerembe jár, a híres bűvész már 15 éve gyakorolja hetente kettő, maximum három alkalommal az E-fit tréninget. Ezenfelül különösen odafigyel az étkezésre, de legfontosabbnak tényleg magát a mentalitást tartja. Divattervezőként és rádiós műsorvezetőként is folyamatosan megállja a helyét, újabb kihívásokkal tarkítva mindennapjait: most éppen jelmez- és díszlettervezőként próbálja ki tehetségét.

- Nem kell annyira ragaszkodnunk bizonyos habitusainkhoz, nem kell ragaszkodni a megszokotthoz, ne féljünk megnyitni valami új dologra a lelkünket se, meg a fizikális létünket se, merjünk belevágni! Kihívás nélkül unalmas lenne az élet - tanácsolta Ungár Anikó.