Magazin

Életmentő! Bódi Sylvi mentette meg családját a füstmérgezéstől

2024.01.17. I 10:10
Bódi Sylvi tűzoltóként próbálhatta ki magát a TV2 Sztárok a reptéren című műsorában. 
A modell elárulta, tinédzserkorában egy rémisztő dolog történt a családjával. Anyukája fent felejtette a kutya ételét a tűzhelyen, ha Bódi Sylvi nem ébred fel, az egész család meghalhatott volna. 

"A reptéren megismert tűzoltók egytől egyig nagyon jó fej, jószívű emberek. Ismerek szörfösöket is, akik szintén tűzoltók, velük is nagyon jó a tapasztalatom. Áldozati munka az övék, igazán elismerésre méltó" – állította a modell.

Tizenéves korában az édesanyja este felrakott a kutyának csirkefarhátat főni, majd mind felvonultak az emeletre aludni. Az éjszaka közepén arra riadt Sylvi, hogy mintha álmában füst gomolyogna a szobában, érezte a szagát is.

„Felültem az ágyon, és rájöttem, hogy tényleg füst van és erős égett szag: mint kiderült, a földszinten a konyhában fent maradt a gázon az étel, teljesen elfőtt alóla a víz és szenesedett a hús. Én ébresztettem fel a szüleimet és a testvéremet. 

Ha nem veszem észre, talán mind füstmérgezést kapunk. Szegény kutyánk mindezt a földszinten élte végig, ő meg is betegedett a füst miatt, a szövődmények miatt pedig elpusztult nem sokkal később. Bár tűzoltókat nem kellett hívnunk, nagyon ijesztő volt az egész, könnyen nagyobb baj is történhetett volna" – emlékezett vissza a Borsnak adott interjújában Bódi Sylvi.