Magazin

Döntöttek a hallgatók! Ábel Anita kerüljön Vadon Jani helyére

2024.01.17. I 11:15
A rádió hallgatóinak igen határozott véleménye van azzal kapcsolatban, hogy ki legyen a harmadik Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellett.

Az elmúlt években hatalmas rajongótábort szerzett magának a Rádió1 reggeli műsora, a Balázsék, ezért egy kicsit mindenkit sokként ért, amikor a trió harmadik tagja, Vadon Jani bejelentette: 15 év után felhagy a rádiózással. Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri azóta minden erejével a harmadik társukat keresi, akik sok rajongó szerint nem más, mint Ábel Anita.

Mióta Vadon Jani távozott, újabb és újabb vendégműsorvezetők ugranak be reggelente, eddig azonban még senki nem nyerte el maximálisan Balázsék és a rajongók tetszését sem – írja a Bors. Most azonban egyre többen és többen egyetértenek abban, hogy Ábel Anita lenne a tökéletes harmadik.

„Ábel Anitát ide! Humoros, jó a hangja és kellőképpen laza, és biztos nem akarná elvinni a showt! Hölgyre van szükség ide, túl sok a tesztoszteron!”

„Pikáns humorú, nagyszájú hölgy kell mellétek, akit nem tudtok elnyomni: Ábel Anita!”

„Remélem, meghívjátok Ábel Anitát, mert az ő csipkelődő stílusa hiányzik a műsorból!”

Így szólnak a kommentek, a döntés pedig nem is lenne ostobaság, hiszen Ábel Anita évtizedes rádiós és televíziós múlttal rendelkezik, Rákóczi Ferivel már többször vezettek együtt műsort, de Sebestyén Balázzsal is dolgozott együtt.