Magazin

Sztárvendég! Dr. Albant akarja fellépőnek az esküvőjén Gáspár Zsolti

2024.01.16. I 09:05
A Farm VIP házigazdája azt ígéri, ezt a lagzit még a Holdról is jól lehet majd látni.

Már biztos a dátum: május utolsó szombatján édesapja farmján újranősül Gáspár Zsolti. A Farm VIP házigazdája a Mokkában felvázolta a menyegzővel kapcsolatos elképzeléseit, úgy véli, Európában még nem volt olyan mulatság, mint amilyen náluk lesz majd.

Még ezt a Holdról is fogják látni – hangsúlyozta Zsolti, aki több mint 650 vendéget vár. Mi sem bizonyítja jobban, mekkora bulit szeretne csapni, mint hogy sztárfellépők egész sorát akarja elcsábítani a tanyára. Egyeztetések folynak Nótár Maryvel, Charlieval, Presser Gáborral, Kökény Attilával, L.L. Juniorral, kilátásba helyezte Mága Zoltán produkcióját, sőt, világsztárként Dr. Albant is megpróbálja leszervezni.

A felsorolásból azonnal csillagászati kiadások következnek, Zsolti viszont nem aggódik a pénz miatt. „Édesapámnak jó a nyugdíja, tegyen már bele ő is egy kicsikét” – magyarázta, miért nem saját zsebből állja az eseményt.

A násznépet már most aggodalommal töltheti el a műsorvezető korszakalkotó ötlete, ugyanis azt tervezi, az ólakban biztosít szállást a meghívottaknak igen szerény körülmények között, de még a nászéjszakát is a természet lágy ölén képzeli el a Farm VIP műsorvezetője – írta a tenyek.hu.

Zsolti megkért mindenkit, csak olyan ajándékokat vigyenek nekik, amelyekre már nincs szükségük, drága meglepetéseket nem fogadnak el senkitől, az összegyűlt tárgyakat pedig jótékony célra szeretné felajánlani.