Magazin

Kibuggyant titok! A TV2 sztárja elárulta, sosem hord bugyit

2024.01.16. I 12:20
Kandász Andrea intim titkot árult el, egyszerűen feszélyezi őt a fehérnemű.

A Fénypont-Média YouTube-oldalán, a Médiaválogotott Sztártitkok legfrissebb adásában a műsorvezető elárulta, hogy bizony ő sosem hord bugyit.

 „Olyan titkom nincs, amit senki nem tud rólam, hiszen a férjem mindent tud, szerintem, még annál többet is, mint, amit én magamról. Kis apróságok vannak nyilván, amit nem szoktam nagy dobra verni. Például, hogy én nem hordok bugyit. 

Erre most te nagyon kinyitottad a szemedet, tudom, mások is. Hogy miért nem? Mert engem feszélyez. Biztos, hogy ez is valami gyerekkori dolog, hogy akkor anyukám készítette, hogy mikor melyik alsóneműt kell felvenni, és akkor azt kellett felvenni. Ez is egy ilyen lázadásból ered” – árulta el Kandász Andrea.

A tévés azonban azt is elárulta, hogy mit szeret viselni: testhezálló szoknyákat, például ceruzaszoknyát, ami ráfeszül a testre. Ha az alatt van egy bugyi vonal, az szerinte borzasztóan ízléstelen, nem szép, és akkor így kezdődött tulajdonképpen. 

„Ha harisnyában vagyok, akkor igen, de egyébként nem hordok, mert engem ez feszélyez. Nyilván biológiailag szerencsés vagyok, nekem kell ez a szabadság. Az én szervezetem olyan, hogy kell ez a szellőzés. Ennek is célja van. Egyrészt esztétikai, másrészt számomra egészségügyi célja is. Arra azért én nagyon figyelek, hogy ne zavarjon másokat, mert nyilvánvalóan egy átlátszó dologról van szó. Szóval, csak addig tart a történet, és ezért is titok, mert nem látja senki” – jelentette ki a televíziós.