Magazin

A nagy fogyás! Till Attila megszabadult felesleges kilóitól

2024.01.16. I 15:30
A műsorvezető komoly életmódváltásba kezdett, már látszik is az eredménye.

Till Attila hétvégén posztolt videójában elárulta, hogyan szabadult meg már most jó pár kilótól annak ellenére, hogy még csak egy hónapja kezdett bele egy új fogyási módszerbe. A műsorvezető azt mondja, majdnem teljesen vegetáriánus étrenden él, de hangsúlyozza azt is, hogy a húsról nem teljesen mondott le.

Módszerének egyik alapja tehát az, hogy inkább kevesebbet eszik mindenből, húst pedig szinte csak ünnepekkor. Azt is elárulta, hogy a legnehezebben az édességekről mond le, ugyanis nagyon édesszájú.

Tilla szemét dr. Schwab Richárd nyitotta fel abban a tekintetben, hogy egyáltalán nem kell annyit enni, mint amennyit az emberek megszoktak. A folyamatos túlfogyasztás nem vezet semmi jóra, ezenfelül érdemes egy 14-16 órás időkaput tartani, amikor egyáltalán nincs étkezés.

Az amúgy is mindig fitt és mozgásszerető műsorvezető - aki a videót is épp a természetben, kutyasétáltatás közben készítette el - számára ez a módszer jelenti most az életmódváltást, ehhez pedig általában a reggelizést szokta kihagyni. Elmondása szerint amúgy sem nagyon szeret reggelizni, így a fogyási technika ezen része is könnyen tartható számára, sokszor csak 14-15 órakor eszik először.

"Kb. 1 hónapja sokkal kevesebbet eszem, mint korábban és működik! Szénhidrát, hús, cukor minimalizálva. Kiderült, hogy 4-5 kilóval kevesebb a súlyom, mint hittem! Főleg az segített, hogy elkezdtem 14 órás nem evő időszakokat tartani és ettől minden megváltozott" - írta bejegyzéséhez a TV2 sztárja, aki azt is kiemelte, hogy szerinte a megfelelő minőségű ételből keveset fogyasztani a legjobb döntés, amit valaki meghozhat.