Magazin

Újra együtt! Marics Peti és Stana Alexandra megint közösen dolgozik

2024.01.15. I 16:35
Stana Alexandra háttértáncosként vett részt Marics Peti új dalának forgatásán, ráadásul Lissák Laura és Radics Gigi is feltűnik a klipben.

Marics Petit és Stana Alexandrát szinte mindenki nagy esélyesnek tartotta a Dancing with the Stars legutóbbi évadában, azonban végül a második helyen sikerült végezniük. A táncosnő a műsor után nem sokkal elárulta, hogy bár nagyon jó kapcsolatot ápoltak a forgatások alatt, azt követően mind a ketten visszatértek a saját életükhöz.

Noha mindketten nagyon elfoglaltak, így azóta csak pár szót beszéltek egymással, de Alexandra leszögezte: a barátság nem szűnik meg köztük. Most azonban újra találkoztak, ráadásul nem is akárhogyan, ugyanis Alexandra számos másik táncossal együtt szexi, piros pompomlányruhát öltött magára, és a legújabb posztját végigtekerve jól kivehető, hogy Marics Petivel és Lissák Laurával együtt készülnek valamire.

Húúú, mi lesz itt... - írta a bejegyzéséhez.

A klipben egyébként Radics Gigi is feltűnik. Az énekesnő szintén a közösségi oldalán rántotta le a leplet arról, hogy közösen forgat Petiékkel. Gigi szintén dögös vörösben feszített a kamerák előtt. A háttérben pedig Petivel együtt kosarasmezben tűnt fel Brúnó és Spacc, illetve Valkusz Milán is.

Marics szintén a korlátozott ideig megnézhető történetében rántotta le a leplet arról, hogy Radics Gigivel közös daluk érkezik hamarosan és ahhoz forgattak videóklipet 14 órán keresztül.