Párkapcsolat

Örök menyasszony! Szűcs Judith: "Lehet, hogy soha nem lesz esküvőnk"

2024.01.15. I 10:10
Az énekesnő már 14 éve él együtt vőlegényével, ám a jegyességnél tovább sosem jutottak.

Szerinted hány évnyi együttélés után kell összeházasodni? 3, 5 vagy 10? Esetleg soha? Erről a kérdésről mindenkinek megvan a saját véleménye. Sokan úgy vélik, a házasság teljesen felesleges egybekelni, hiszen a hűséget és szeretetet nem egy fogadalom fogja biztosítani. Szűcs Judith már 14 éve él együtt vőlegényével ám a jegyességnél tovább sosem jutottak és egyre inkább úgy tűnik… nem is fognak.

„A párom a bátyámon keresztül ismertem meg, de valójában már évekkel előtte megjósolták, hogy hamarosan betoppan az életembe az igazi. A jóslatban az is szerepelt, hogy az illető egy könyvtárszobában ül és mákosan ősz a haja. A kedvesem épp ilyen: sármosan őszül, nagyon intelligens és még a szemüveg is remekül áll neki. Végül a bátyám mutatott be minket egymásnak, de a kedvesem már ismerte a hangom, hiszen ő is zenész volt” – mesélte a Blikknek az énekesnő, aki valahogy sose érezte, hogy itt az idő oltár elé állni.

Az esküvőt többször tolták, halasztották, míg nem úgy döntöttek, hogy elegük van az időpontkitűzésekből és inkább mellékpályára helyezik a kérdést egy időre.

„A kémia és az érzelmek jobban összekötnek minket, mint egy darab papír. Lehet, hogy soha nem lesz esküvőnk, de ha igen, akkor is szűk körű lesz, csak a lányom és két tanú lenne jelen. A párom nemrég elárulta, hogy amikor meglátott, a szemem olyan volt számára, mint egy feneketlen kút, amibe bele akar ugrani” – árulta el a 70 éves Judith, akit csak arra vágyik, hogy maradjon minden olyan idilli, mint eddig – esküvő ide vagy oda.