Talkshow

Nyugi! Szulák Andi mindig köztünk marad…

2024.01.15. I 19:50
A Life TV hajnali műsorában pikáns kérdésekre megdöbbentő válaszokat vár Szulák Andrea.

Rohan az idő, Szulák Andreára nézve hihetetlen, hogy idén már 60 éves lesz. A színésznő-énekesnő az idő múlásával nemhogy veszítene szépségéből, kisugárzásából, hanem pont fordítva. Remekül néz ki, kiül az arcára, hogy a lelke most már rendben van. Sokat mosolyog és magának köszönheti, hogy túllépett élete rettenetesen nehéz időszakain. „Andi elképesztően erős és energikus nő” – mondják róla sokan a szakmában is.

Amikor elvált kislánya édesapjától, Gábortól, magára maradt egy 70 milliós kölcsönnel, amit a budai házukra vettek fel. Végül sikerült megszabadulnia az ingatlantól, és a hiteltől is. Majd a Covid miatt kialakult helyzet művészként őt is megviselte. De változott a helyzet, és azóta még inkább tud a színházra és a koncertekre koncentrálni és úgy tudjuk, magánéletében is rátalált a boldogság. Mostanra kiegyensúlyozott életet él.

A korán ébredők még munkába indulásuk előtt találkozhatnak vele, ugyanis a Life TV-n minden hétköznap hajnali ötös kezdéssel a Nyugi, köztünk marad talkshowt adja a csatorna. A holnap hajnali adás vendégei: Kozma Orsi, Nyári Dia és Király Viktor.